Onze merken

Interieur decoratie | Verlichting | Tapijten | Raamdecoratie

Bij Sublim hechten we bijzonder veel waarde aan de kwaliteit en het ontwerp van een design merk of interieurcollectie. Niet alleen het design en het materiaal, maar ook de volledige merkbeleving en het gevoel moet goed zitten. We zorgen voor een nauwkeurige selectie aan design merken waarbij we extra aandacht besteden aan waarden die voor ons belangrijk zijn: het verhaal achter het merk, de kwaliteit, de standvastigheid en eerlijkheid, de klantvriendelijkheid én service van een design merk.

Je vindt bij ons zowel innoverende Europese fabrikanten als internationale designklassiekers & originele Belgische interieurmerken:

Alle merken a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y zElke ruimte verdient een Sublim Interieur

Sublim interieur open van woensdag tot zaterdag of op afspraak

Design merken van interieur meubilair, slaapcomfort, kinderkamers, kantoormeubilair maar ook interieurdecoratie merken van tapijten, verlichting en raamdecoratie. We zorgen voor een variatie aan design merken waarbij we hameren op kwaliteit, service en vernieuwing. In onze showroom zorgen we voor overzichtelijke presentaties van vertrouwde merken, exclusievere maar ook nieuwe merken in het designlandschap. Wanneer het totale plaatje klopt, geven we het design merk een kans bij onze klanten.

Bezoek onze showroom


Ontvang de nieuwste acties & collecties als eerste in je mailbox.

© 2020 Sublim Interieur BVBA - BE 0885.555.362 - privacy policy - cookie policy - sitemap - algemene voorwaarden Quoted: Websites met méér
Om uw surfervaring te verbeteren maakt Sublim gebruik van cookies. Meer informatie   OK