Artifort

Design meubels in kleurrijke stoffen

Artifort ontstond bijna 125 jaar geleden uit een Maastrichts stoffeerbedrijf en is door ambacht en innovatie uitgegroeid tot een grote naam in de meubelbranche. Design fauteuils, stoelen en banken in kleurrijke stoffen van bekende designers. In de vorige eeuw werd door designers als Kho Liang Ie, Pierre Paulin en Geoffrey D. Harcourt de basis gelegd voor het succes van vandaag. De tijdloze ontwerpen van toen maken nog altijd deel uit van de collectie van nu, en ook de koers van Artifort wordt nog altijd bepaald door kwaliteit, tijdloos design, comfort en innovatie. Voor thuis, kantoor, directiekamer of ontvangstruimte. In de Artifort collectie vindt iedereen die waarde hecht aan vorm en functie een ontwerp dat zijn hart verovert. Voor altijd.

Artifort - Perching stool Bekijk
groter
Artifort - Perching stool
Artifort - Perching stool Bekijk
groter
Artifort - Perching stool
Artifort | Orange Slice Bekijk
groter
Artifort Orange Slice
Artifort | Tulip Midi Bekijk
groter
Artifort Tulip Midi

Op zoek naar design meubelen van Artifort?

Kom langs in onze showroom of laat ons afspreken bij jou thuis. Wij helpen je graag in je zoektocht naar een welbepaald design meubel of bij de inrichting van jouw interieur op maat. 

Breng een bezoek aan onze winkel


Desalto      Arco


Ontvang de nieuwste acties & collecties als eerste in je mailbox.

© 2020 Sublim Interieur BVBA - BE 0885.555.362 - privacy policy - cookie policy - sitemap - algemene voorwaarden Quoted: Websites met méér
Om uw surfervaring te verbeteren maakt Sublim gebruik van cookies. Meer informatie   OK