Meet & Greet met Axel Enthoven op 05/12

Voorstelling TUOI om 19u30

De filosofie van TUOI

TUOI is het Vietnamse woord voor 'leeftijd'. In Vietnam is leeftijd meer dan louter een getal, een cijfer. Net als de Vietnamzen geloven wij in TUOI als een positieve kracht. Iets om te koesteren, te respecteren en om van te houden. TUOI is een naam die verschillende zaken zal betekenen voor verschillende mensen. Voor ons betekent het kwaliteit van design die een heel leven zal meegaan en nog langer.

Bij TUOI geloven we dat mooie, elegante producten ertoe bijdragen dat je van het moment geniet, zonder in te boeten op veiligheid of gebruiksgemak. Een diepere ervaring en een breder perspectief zijn de voordelen van een rijpere leeftijd. Maar met de jaren stijgt ook de behoefte aan comfort. Een uitdaging die TUOI heeft aangegrepen om deze groeiende bevolkingsgroep een nieuw antwoord te bieden op wat het betekent om goed te leven.

Bij de ontwikkeling van onze producten houden we zowel het gebruiksgemak en de veiligheid als de esthetiek in gedachten. onze kennis van hoe imands fysieke capaciteiten met het verstrijken van de tijd evlueren, in combinatie met onze creativiteit en ervaring, inspireert ons om uitermate functionele producten te ontwikkelen die de levensvreugde onderstrepen.

Het design van TUOI is tijdloos en begeerlijk in om het even welke levensfase, omdat in al onze ontwerpen schoonheid vanzelfsprekend is. TUOI staat voor ten volle genieten van elk moment, in alle comfort, stijl en veiligheid.

Tijdens onze meet en greet stelt Axel Enthoven, designer van TUOI, zijn innovatieve producten PAUSE & MUTE aan ons voor op donderdag 07 november om 19u30 bij Sublim Interieur.

TUOI Pause, Ergonomische relax

Pause is de nieuwe ergonomische zitcollectie die ultiem comfort combineert met radicaal vereenvoudigde esthetiek. De mechaniek is slim weggewerkt en wordt aangestuurd door discrete, aanraakgevoelige knoppen. De zetel kan getransformeerd worden in verschillende comfortabele houdingen, biedt een aanpasbare rugleuning en geïntegreerde lendeverwarming en heeft een flexibele steun bij het opstaan.

TUOI Mute, Modulair hoofdbord

Goede slaap is kostbaar voor het pure plezier ervan en is essentieel voor een goede gezondheid en wakker worden met een glimlach. Het modulaire hoofdbord is een alleenstaand, onafhankelijk element van het bed. Het kan gekocht worden zonder een nieuw bed en wordt gebruikt als akoestische scheidingswand, beschermt tegen licht (van een leeslampje van de partner) en absorbeert het geluid (van de straat of van gesnurk) en de scheidingswand  dient ook als bescherming tegen bacteriën in het geval van ziekte.

Meer info over het nieuw merk


Kom zelf kijken hoe gebruiksgemak en elegantie samengaan

Iedereen welkom


SEASCAPES      Zondagopeningen bij Sublim Interieur van 14u30-18u


Ontvang de nieuwste acties & collecties als eerste in je mailbox.

© 2020 Sublim Interieur BVBA - BE 0885.555.362 - privacy policy - cookie policy - sitemap - algemene voorwaarden Quoted: Websites met méér
Om uw surfervaring te verbeteren maakt Sublim gebruik van cookies. Meer informatie   OK